Loading...

Produkte minerale

Produktet Minerale nga POFIX përfshijnë katër kategori thelbësore: Llaçet bazë, Llaçet Rrafshuese, Llaçet Dekorative dhe Ngjitësit e Ndërtimit për nevoja të ndryshme ndërtesash.

Produkte akrilike

Produktet akrilike nga POFIX paraqesin tre nënkategori kryesore: LLAÇË DHE Bojëra AKRILIKE, LLAÇA AKRILIKE DEKORATIVE dhe POFLUID, që plotësojnë nevojat e gjithanshme të përfundimit.

Produkte izoluese

POFIX prodhon një gamë të gjerë, gjithëpërfshirëse izolimi me produkte inovative si XPS, POFIX EPS dhe EPS Graphite, të gjitha të dizajnuara për efikasitet të lartë termik të pashoq dhe qëndrueshmëri afatgjatë.

Profilet për ndërtim të thatë

Profilet për ndërtim të thatë nga POFIX përfshijnë profilet standarde të murit të thatë, profilet e murit, profilet e përforcuara, etj., të cilat janë thelbësore për instalime të gjithanshme të murit të thatë.

Pofix Mirë se vini

Mirë se vini në POFIX
Ngritja e projekteve tuaja të ndërtimit me cilësi dhe inovacion të pakrahasueshëm.

Mirë se vini në POFIX, një fener inovacioni në industrinë e materialeve të ndërtimit. Për më shumë se tre dekada, ne kemi qenë në ballë të prodhimit të materialeve kryesore të ndërtimit, duke përfshirë produkte minerale dhe akrilike, profile dhe zgjidhje novatore izoluese. Angazhimi ynë për cilësinë, efikasitetin dhe qëndrueshmërinë na ka bërë një partner të besueshëm vendas dhe ndërkombëtar në industrinë e ndërtimit.

E themeluar 24 vjet më parë, POFIX filloi rrugëtimin e saj me një vizion të qartë: duke revolucionarizuar praktikat e ndërtimit përmes përsosmërisë teknologjike dhe zhvillimit të qëndrueshëm. Përkushtimi ynë ndaj këtij vizioni na ka bërë që të bëhemi pionierë, duke vendosur vazhdimisht standarde për cilësinë dhe inovacionin në sektorin e materialeve të ndërtimit. Fabrika jonë e prodhimit më të avancuar, e konceptuar dhe e ndërtuar për të shfrytëzuar përparimet më të fundit në fushën tonë, qëndron si një dëshmi e përkushtimit tonë të qëndrueshëm për përparim dhe përsosmëri.
Zgjedhja për POFIX do të thotë partneritet me një kompani që jo vetëm i ka rezistuar provës së kohës, por gjithashtu ka shtyrë vazhdimisht zarfin në industrinë e materialeve të ndërtimit. Përpjekja jonë e pamëshirshme për inovacion, e shoqëruar me një përkushtim të thellë ndaj qëndrueshmërisë, siguron që ne të mbetemi në avantazhin e fundit, të gatshëm për të përballuar sfidat e së nesërmes.

Produktet

Loading...