POFLEX

POFLEX

Ngjitës i bardhë për pllaka

Poflex është një shtresë e hollë ngjitëse për tjegulla në bazë të çimentos së bardhë dhe plotësimeve. Përdoret për të ngjitur pllaka qeramike dhe mermeri në dysheme dhe mure. Prodhohet me ngjyrë të bardhë. Sipërfaqja duhet të plotësojë disa standarde ndërtimi.

Temperatura e ajrit dhe e sipërfaqes

Shkarkoni të dhënat teknike

Detaje teknike

Ngjitës i bardhë për pllaka

Poflex është një shtresë e hollë ngjitëse për tjegulla në bazë të çimentos së bardhë dhe plotësimeve. Përdoret për të ngjitur pllaka qeramike dhe mermeri në dysheme dhe mure. Prodhohet me ngjyrë të bardhë. Sipërfaqja duhet të plotësojë disa standarde ndërtimi.

Temperatura e ajrit dhe e sipërfaqes

 

Përgatitja dhe aplikimiParametrat
Koha e aplikimit pas përzierjes me ujë60 min.
Koha e tharjes së materialit24 h.
Trashësia e aplikimit3 – 5 mm.
Granulimi0 – 0,7 mm.
Konsumi4- 5 kg/m2.
Temperatura e ajrit dhe e sipërfaqes+5/+35°C
Ngjyrë
Qese kg25/10
Çanta/paletë48/121