POCOLOR EXTRA

POCOLOR EXTRA

Pocolor Extra
Pocolor Extra është ngjyra e jashtme dispersive për mbrojtjen dhe dekorimin e fronteve të shtëpisë dhe sipërfaqeve të tjera të jashtme të murit, rezistente ndaj kushteve atmosferike, alkalive dhe kripërave, dhe është e perceptueshme. Para se të aplikoni rekomandohet fort të përzieni produktin dhe të shtoni 10% ujë të pastër. Aplikohet manualisht me një furçë ose roller cilindrik. Baza duhet të pastrohet, të jetë e fortë dhe e thatë.

Shkarkoni të dhënat teknike

Detaje teknike

Pocolor Extra
Pocolor Extra është ngjyra e jashtme dispersive për mbrojtjen dhe dekorimin e fronteve të shtëpisë dhe sipërfaqeve të tjera të jashtme të murit, rezistente ndaj kushteve atmosferike, alkalive dhe kripërave, dhe është e perceptueshme. Para se të aplikoni rekomandohet fort të përzieni produktin dhe të shtoni 10% ujë të pastër. Aplikohet manualisht me një furçë ose roller cilindrik. Baza duhet të pastrohet, të jetë e fortë dhe e thatë.

 

Përgatitja dhe aplikimiParametrat
Koha e aplikimit pas përzierjes me ujë/
Koha e tharjes së materialit24 h.
Trashësia e aplikimit1 mm.
Granulimi20
Konsumi300 g/m2.
Temperatura e ajrit dhe e sipërfaqes+5/+25°C
Ngjyrë
Qese kg10/20
Çanta/paletë60/36