P-08 CW PROFILI i tavanit

P-08 CW PROFILI i tavanit

P-08 CW PROFILI i tavanit

P-08 është një profil standard i tavanit me mur C i quajtur gjithashtu CW-70. Profili i murit C mbërthehet në mur gjatë gjithë kohës sipas lartësisë së dëshiruar të instalimit. Kur krijoni një varëse tavani, veshje tavani ose shndërrim papafingo me profilet e tavanit Pofix CD, kushtojini vëmendje vizatimit përkatës të detajuar, për të rritur qëndrueshmërinë në tavane, është absolutisht e nevojshme vendosja e dërrasave nëpër profile (profili mbajtës). Magazinimi i pambrojtur në natyrë mund të çojë në të ashtuquajturën lagështi Shfaqet ndryshk i bardhë, i cili nuk ndikon në jetëgjatësinë dhe cilësinë e profilit, profilet e tavanit Pofix CD nuk janë të destinuara për përdorim të jashtëm, profilet e tavanit Pofx shkurtohen me copa kallaji ose copa elektronike kallaji

Shkarkoni të dhënat teknike

Detaje teknike

P-08 CW PROFILI i tavanit

P-08 është një profil standard i tavanit me mur C i quajtur gjithashtu CW-70. Profili i murit C mbërthehet në mur gjatë gjithë kohës sipas lartësisë së dëshiruar të instalimit. Kur krijoni një varëse tavani, veshje tavani ose shndërrim papafingo me profilet e tavanit Pofix CD, kushtojini vëmendje vizatimit përkatës të detajuar, për të rritur qëndrueshmërinë në tavane, është absolutisht e nevojshme vendosja e dërrasave nëpër profile (profili mbajtës). Magazinimi i pambrojtur në natyrë mund të çojë në të ashtuquajturën lagështi Shfaqet ndryshk i bardhë, i cili nuk ndikon në jetëgjatësinë dhe cilësinë e profilit, profilet e tavanit Pofix CD nuk janë të destinuara për përdorim të jashtëm, profilet e tavanit Pofx shkurtohen me copa kallaji ose copa elektronike kallaji

SpecifikimetParametrat
gjatësia3000 mm
gjerësia70 mm
lartësia 50 mm
AplikacionDizajn i brendshem
gjatësia e njërës anë50 mm.
gjatësia e anës së dytë50 mm.
Materialimetalike
Ngjyrë (Argjend)