POFIX-50

POFIX-50

Llaç rrafshues Pofix 50

është një llaç i prodhuar për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm. Përdoret si llaç për rrafshim dhe bashkim ndërmjet bazës dhe llaçit strukturor ‘abrib’.

Shkarkoni të dhënat teknike

Detaje teknike

Llaç rrafshues

Pofix 50 është një llaç i prodhuar për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm. Përdoret si llaç për rrafshim dhe bashkim ndërmjet bazës dhe llaçit strukturor ‘abrib’.

Përgatitja dhe aplikimiParametrat
Koha e aplikimit pas përzierjes me ujë30 min.
Koha e tharjes së materialit24 h.
Trashësia e aplikimit1-1,5 mm.
Granulimi0.7 mm.
Konsumi1,5-2 kg/m2.
Temperatura e ajrit dhe e sipërfaqes+5/+35°C
Ngjyrë
Qese kg25
Çanta/paletë48