POFIX PERL

POFIX PERL

Ngjitës për pllaka kartoni

Pofix PERL është një material i sajuar për ngjitës pllakash prej kartoni suvaje. Përdoret për të ngjitur pllaka prej kartoni suvaje në muret e tullave, tullave të betonit, siporeksit, beton sipërfaqet etj. Sipërfaqja duhet të jetë e pastër dhe e thatë.

Shkarkoni të dhënat teknike

Detaje teknike

Ngjitës për pllaka kartoni

Pofix PERL është një material i sajuar për ngjitës pllakash prej kartoni suvaje. Përdoret për të ngjitur pllaka prej kartoni suvaje në muret e tullave, tullave të betonit, siporeksit, beton sipërfaqet, etj. Sipërfaqja duhet të jetë e pastër dhe e thatë.

 

Përgatitja dhe aplikimiParametrat
Koha e aplikimit pas përzierjes me ujë60 min.
Koha e tharjes së materialit24 h.
Trashësia e aplikimit3 – 5 mm.
Granulimi0.7 mm.
Konsumi4- 5 kg/m2.
Temperatura e ajrit dhe e sipërfaqes+5/+35°C
Ngjyrë
Qese kg30
Çanta/paletë40