POFIKOL 15*

POFIKOL 15*

Ngjitës tjegullash

Pofikol*15 është një ngjitës i shtresës së hollë në bazë të çimentos dhe plotësimeve. Përdoret për aderimin e pllakave qeramike në mure dhe dysheme vetëm në ambiente të brendshme.

Shkarkoni të dhënat teknike

Detaje teknike

Ngjitës tjegullash

Pofikol*15 është një ngjitës i shtresës së hollë në bazë të çimentos dhe plotësimeve. Përdoret për aderimin e pllakave qeramike në mure dhe dysheme vetëm në ambiente të brendshme.

 

Përgatitja dhe aplikimiParametrat
Koha e aplikimit pas përzierjes me ujë60 min.
Koha e tharjes së materialit24 h.
Trashësia e aplikimit3 – 5 mm.
Granulimi0.7 mm.
Konsumi4- 5 kg/m2.
Temperatura e ajrit dhe e sipërfaqes+5/+35°C
Ngjyrë
Qese kg25
Çanta/paletë48