POABRIB KRATZ

POABRIB KRATZ

Poabrib KRATZ
Poabrib KRATZ është me cilësi të lartë, i gatshëm për përdorim, llaç i lëngshëm strukturor dekorativ dhe i lehtë për t’u aplikuar, i cili përdoret për sipërfaqet e brendshme dhe të jashtme. Baza duhet të jetë intensive, e pastër nga pluhuri dhe jo e ngrirë. Është shtruar me vegla çeliku, me një trashësi të njëjtë me granulimin më të madh. Përpunohet me mjetin plastik ndërsa materiali i shtruar është i lagësht. Produkti përfundimtar, i cili tashmë është aplikuar, është i fortë, i papërshkueshëm nga uji dhe rezistent ndaj ujit dhe nuk ndikohet në formën e kushteve atmosferike.

Shkarkoni të dhënat teknike

Detaje teknike

Poabrib KRATZ
Poabrib KRATZ është me cilësi të lartë, i gatshëm për përdorim, llaç i lëngshëm strukturor dekorativ dhe i lehtë për t’u aplikuar, i cili përdoret për sipërfaqet e brendshme dhe të jashtme. Baza duhet të jetë intensive, e pastër nga pluhuri dhe jo e ngrirë. Është shtruar me vegla çeliku, me një trashësi të njëjtë me granulimin më të madh. Përpunohet me mjetin plastik ndërsa materiali i shtruar është i lagësht. Produkti përfundimtar, i cili tashmë është aplikuar, është i fortë, i papërshkueshëm nga uji dhe rezistent ndaj ujit dhe nuk ndikohet në formën e kushteve atmosferike.

 

Përgatitja dhe aplikimiParametrat
Koha e aplikimit pas përzierjes me ujë2 h.
Koha e tharjes së materialit24 h.
Trashësia e aplikimit1.5 mm.

2 mm.

Granulimi3 mm.
Konsumi2-4 kg/m2.
Temperatura e ajrit dhe e sipërfaqes+5/+25°C
Ngjyrë
Qese kg25
Çanta/paletë36