P-04 PROFILI I KËNDIT

P-04 PROFILI I KËNDIT

P-04 PROFILI I KËNDIT POFIX


P-04
profil për ndërtimin e thatë ose për veshje të hollë suva.
Profilet e këndit për ndërtimin e thatë shërbejnë për të mbrojtur skajet dhe këndet kundër dëmtimeve mekanike.
Profilet janë prodhuar në dizajne dhe materiale të ndryshme. Profilet duhet të përballen me mesin e bordit
Për t’u zbutur.

Shkarkoni të dhënat teknike

Detaje teknike

P-04 PROFILI I KËNDIT POFIX


P-04
profil për ndërtimin e thatë ose për veshje të hollë suva. Profilet e këndit për ndërtimin e thatë shërbejnë për të mbrojtur skajet dhe këndet kundër dëmtimeve mekanike. Profilet janë prodhuar në dizajne dhe materiale të ndryshme. Profilet duhet të përballen me mesin e bordit
Për t’u zbutur.

SpecifikimetParametrat
gjatësia2800 mm
Trashësia e aplikimit1 mm.
gjatësia e njërës anë25 mm.
gjatësia e anës së dytë25 mm.
Materialimetalike
Ngjyrë (Argjend)