Për më shumë se një dekadë, POFIX ka qenë në krye të prodhimit të produkteve të polistirenit të zgjeruar (EPS) me cilësi të lartë, duke plotësuar një gamë të gjerë nevojash izolimi në industrinë e ndërtimit. Duke u mbështetur në këtë trashëgimi të pasur, ne jemi të ngazëllyer të njoftojmë përmirësimin më të fundit të aftësive tona prodhuese – prezantimin e teknologjisë Graphite EPS në fabrikën tonë të prodhimit të EPS në Lipjan, Kosovë, funksionale që nga 22 prilli 2022.

“Një dekadë ekselence, një e ardhme e inovacionit”

Duke shfrytëzuar përvojën tonë të gjerë në prodhimin e EPS, linja jonë e re Graphite EPS përfaqëson një hap të rëndësishëm në teknologjinë e izolimit termik. Kjo linjë e avancuar prodhimi është krijuar për të mbushur EPS tradicionale me grafit, duke përmirësuar ndjeshëm efikasitetin e tij termik dhe duke ofruar një zgjidhje izoluese që është deri në 20% më efektive se EPS standarde.

Pse EPS grafit?

Përfshirja e grimcave të grafitit rrit vetitë izoluese të EPS duke rritur aftësinë e tij për të reflektuar dhe thithur nxehtësinë. Kjo rezulton në një barrierë termike superiore që siguron efikasitet të energjisë dhe kursime të kostos për ndërtesat rezidenciale dhe komerciale njësoj. Produktet tona Graphite EPS, që variojnë nga 15 deri në 35 kg, plotësojnë kërkesa të ndryshme ndërtimi, duke ofruar një zgjidhje izolimi të adaptueshëm dhe me performancë të lartë.

Qëndrueshmëria dhe performanca dorë për dore

Në POFIX, inovacioni drejtohet nga përkushtimi ynë për qëndrueshmëri dhe performancë. Prezantimi i Graphite EPS nënvizon përkushtimin tonë për të ofruar materiale ndërtimi miqësore me mjedisin që nuk cenojnë cilësinë. “Zgjerimi në teknologjinë Graphite EPS është një progres i natyrshëm i përpjekjeve tona të vazhdueshme për të rritur efikasitetin dhe qëndrueshmërinë e ndërtesës,” tha një zëdhënës i POFIX. “Kjo pasqyron angazhimin tonë për të shtyrë kufijtë e asaj që është e mundur në materialet izoluese.”

Një trashëgimi e besuar, një e ardhme më e ndritshme

Udhëtimi ynë gjatë dekadës së fundit është shënuar nga përmirësimi i vazhdueshëm dhe një përkushtim i palëkundur ndaj cilësisë. Linja e prodhimit të Grafit EPS nuk është vetëm një shtesë në gamën tonë të produkteve; është një testament i vizionit tonë për një industri të qëndrueshme ndërtimi dhe rolit tonë si lider në inovacionin e izolimit.

Ne ftojmë klientët dhe partnerët tanë të çmuar të eksplorojnë përfitimet e Graphite EPS. Së bashku, ne mund të arrijmë një efikasitet më të madh të energjisë dhe të ndërtojmë një të ardhme të qëndrueshme, të mbështetur nga cilësia dhe inovacioni i besuar për të cilin njihet POFIX.

POFIX – Formimi i së ardhmes së izolimit.