Izolimi dhe performanca

POFIX XPS

POFIX XPS

Pllaka shkumë polistiren të ekstruduar me cilësi të lartë për izolim termik superior, rezistent ndaj presionit, rezistent ndaj ujit dhe qëndrueshmëri

Loading...

Zbuloni ekselencën e pllakave izoluese POFIX XPS 300

ku cilësia e POFIX XPS plotëson fleksibilitetin dhe qëndrueshmërinë

Aplikime të gjithanshme

e POFIX XPS: Ku mund të aplikoni zgjidhjet tona

Vlerat teknike të POFIX XPS

Parametratvlerat
Tipi i produktitPllaka me shkumë polistireni të ekstruduar (Sipas dispozitave EAD Nr 040650-00-1201 )
Emer tregtiePOFIX XPS
Formimi i skajeveE disponueshme me trajtim të veçantë të skajeve (Shiplap) ose pa (skaje të drejta)
Formati i PllakësDimensionet nominale – Gjatësia: 1250 mm, Gjerësia: 600 mm
Trashesitë nominaleDuke filluar nga 50 mm në 200 mm
Përçueshmëri termikePër trashësinë 50 mm ≤ d< 100 mm: λD = 0,035 W/(m·K)
Për trashësinë 100 mm ≤ d ≤ 200 mm: λD = 0,035 W/(m·K)
Rezistenca Kompresive≥ 300 kPa (me ngjeshje 10%), ekuivalente me 30 t/m²
SipërfaqeLëkura në të dyja sipërfaqet, e lëmuar
Temperatura e Kufirit të Aplikimit70°C
Gama e dendësisë28,7 – 33,6 kg/m³
Siguria në rast zjarriReagimi ndaj zjarrit – Klasa E
Thithja e ujitThithja afatgjatë e ujit me zhytje totale dhe me difuzion – WL(T) ≤ 1,5
Rezistenca e ngrirjes-shkrirjesSpecifikuar si FTCD1 (duke treguar performancën pas cikleve ngrirje-shkrirje)
Përqindja e vëllimit të qelizave të mbyllura ≥ 95%, duke siguruar efikasitet të lartë izolimi dhe rezistencë ndaj lagështisë
Stabiliteti DimensionalNë kushte të caktuara të ngarkesës kompresive dhe temperaturës, duke shfaqur deformim minimal

Çertifikuar ndërkombëtarisht

POFIX ETA-21/0681
POFIX EPD