POTIEFGRUND

POTIEFGRUND

Potiefgrund
është rrëshirë akrilike për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. Përdoret për rregullimin e thithjes së lagështisë në sipërfaqe (që mund të jetë prej tulle, betoni, suvaje të vjetër etj.) përpara aplikimit të llaçit, kartonit, ngjyrës me bazë cigane, etj. Potiefgrund është gati për përdorim dhe nuk duhet të përzihet me ujë. Para aplikimit, pluhuri dhe papastërtitë e tjera në sipërfaqe duhet të eliminohen.

Shkarkoni të dhënat teknike

Detaje teknike

Potiefgrund
është rrëshirë akrilike për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. Përdoret për rregullimin e thithjes së lagështisë në sipërfaqe (që mund të jetë prej tulle, betoni, suvaje të vjetër etj.) përpara aplikimit të llaçit, kartonit, ngjyrës me bazë cigane, etj. Potiefgrund është gati për përdorim dhe nuk duhet të përzihet me ujë. Para aplikimit, pluhuri dhe papastërtitë e tjera në sipërfaqe duhet të eliminohen.

 

Përgatitja dhe aplikimiParametrat
Koha e aplikimit pas përzierjes me ujë2 h.
Koha e tharjes së materialit12 h.
Trashësia e aplikimit1 – 2 mm.
Granulimi0-1.2 mm.
Konsumi350 g/m2.
Temperatura e ajrit dhe e sipërfaqes+5/+25°C
Ngjyrë
Qese kg10/20
Çanta/paletë60/36