POFIX-110

POFIX-110

POFIX-110 – Llaç me bazë çimentoje

është një llaç me çimento të bardhë, gëlqere dhe një bazë shtesë për aplikim me makinë dhe me dorë. Përdoret si llaç bazë për llaçin përfundimtar me përmbajtje minerali, llaç strukturor dhe llaç lubrifikues. Aplikohet në mure të jashtme dhe të brendshme prej tullash, betoni, stiropor, elemente betoni në dhoma me lagështirë, sipërfaqe betoni të ashpër, tavane, fasada etj. Përdorimi i Stirokolit ose Poflex është thelbësor në sipërfaqet e lëmuara të betonit.

Shkarkoni të dhënat teknike

Detaje teknike

Llaç me bazë çimentoje

Pofix 110 është një llaç me çimento të bardhë, gëlqere dhe një bazë shtesë për aplikim me makinë dhe me dorë. Përdoret si llaç bazë për llaçin përfundimtar me përmbajtje minerali, llaç strukturor dhe llaç lubrifikues. Aplikohet në mure të jashtme dhe të brendshme prej tullash, betoni, stiropor, elemente betoni në dhoma me lagështirë, sipërfaqe betoni të ashpër, tavane, fasada etj. Përdorimi i Stirokolit ose Poflex është thelbësor në sipërfaqet e lëmuara të betonit.

Përgatitja dhe aplikimiParametrat
Koha e aplikimit pas përzierjes me ujë/
Koha e tharjes së materialit24 h.
Trashësia e aplikimit 18 mm.
Granulimi1.3 mm.
Konsumi18 kg/m2.
Temperatura e ajrit dhe e sipërfaqes+5/+35°C
Ngjyrë
Qese kg30
Çanta/paletë42