POFIX SIPOREX

POFIX SIPOREX

Ngjitës për tulla gaz-beton (siporex)

Siporex është ngjitës në bazë të çimentos, additivëve dhe agrumeve të zgjedhura posaçërisht. Ndërsa përzihemi me ujë marrim një përbërje, e cila ka aftësinë e shkëlqyer për adezion dhe rrafshimin e tullave gaz-beton (siporex). Sipërfaqja duhet të jetë e pastër dhe duhet të plotësojë standardet e ndërtimit. Nuk rekomandohet të përdoret në sipërfaqe, të cilat më parë janë përgatitur me përbërje cigane.

Shkarkoni të dhënat teknike

Detaje teknike

Ngjitës për tulla gaz-beton (siporex)

Siporex është ngjitës në bazë të çimentos, additivëve dhe agrumeve të zgjedhura posaçërisht. Ndërsa përzihemi me ujë marrim një përbërje, e cila ka aftësinë e shkëlqyer për adezion dhe rrafshimin e tullave gaz-beton (siporex). Sipërfaqja duhet të jetë e pastër dhe duhet të plotësojë standardet e ndërtimit. Nuk rekomandohet të përdoret në sipërfaqe, të cilat më parë janë përgatitur me përbërje cigane.

 

Përgatitja dhe aplikimiParametrat
Koha e aplikimit pas përzierjes me ujë60 min.
Koha e tharjes së materialit24 h.
Trashësia e aplikimit3 – 5 mm.
Granulimi0.7 mm.
Konsumi4- 5 kg/m2.
Temperatura e ajrit dhe e sipërfaqes+5/+35°C
Ngjyrë
Qese kg30
Çanta/paletë40