PODECOR

PODECOR

Podecor është një mortajë akrilike e gatshme e përzier, një pallto dekorative me gurë me ngjyrë. Është ideale për piedestalet e shtëpive, bodrumin dhe hyrjet e garazheve. Aplikohet në muret e jashtme dhe të brendshme, ku dëshirohet qëndrueshmëria dhe dekorimi, në mure betoni, sipërfaqe minerale, dërrasë cigane etj, ku më parë aplikohet Poputzgrund.

Podekor është me cilësi të lartë dhe rezistent ndaj kushteve klimatike.

Shkarkoni të dhënat teknike

Detaje teknike

Podecor është një mortajë akrilike e gatshme e përzier, një pallto dekorative me gurë me ngjyrë. Është ideale për piedestalet e shtëpive, bodrumin dhe hyrjet e garazheve. Aplikohet në muret e jashtme dhe të brendshme, ku dëshirohet qëndrueshmëria dhe dekorimi, në mure betoni, sipërfaqe minerale, dërrasë cigane etj, ku më parë aplikohet Poputzgrund.

Podekor është me cilësi të lartë dhe rezistent ndaj kushteve klimatike.

 

Përgatitja dhe aplikimiParametrat
Koha e aplikimit pas përzierjes me ujë/
Koha e tharjes së materialit24 h.
Trashësia e aplikimit1 mm.
Granulimi20
Konsumi300 g/m2.
Temperatura e ajrit dhe e sipërfaqes+5/+25°C
NgjyrëSipas zgjedhjes
Qese kg10/20
Çanta/paletë60/36