POCOLOR PRIMER

POCOLOR PRIMER

Pocolor Primer
është rrëshirë akrilike për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. Mund të përdoret për mbulimin e sipërfaqeve para se të aplikohet boja. Me Pocolor Primer aftësia e sipërfaqes për të absorbuar reduktohet, forcon sipërfaqen e bën atë të lëmuar dhe boja përfundimtare rezulton më e mirë. Për rezultate të shkëlqyera, reciprociteti i shpërbërjes me ujë është 1:2, por tolerohet në 1:5.

Shkarkoni të dhënat teknike

Detaje teknike

POCOLOR PRIMER
është rrëshirë akrilike për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. Mund të përdoret për mbulimin e sipërfaqeve para se të aplikohet boja. Me Pocolor Primer aftësia e sipërfaqes për të absorbuar reduktohet, forcon sipërfaqen e bën atë të lëmuar dhe boja përfundimtare rezulton më e mirë. Për rezultate të shkëlqyera, reciprociteti i shpërbërjes me ujë është 1:2, por tolerohet në 1:5.

 

Përgatitja dhe aplikimiParametrat
Koha e aplikimit pas përzierjes me ujë2 h.
Koha e tharjes së materialit12 h.
Trashësia e aplikimit1 – 2 mm.
Granulimi0-1.2 mm.
Konsumi350 g/m2.
Temperatura e ajrit dhe e sipërfaqes+5/+25°C
Ngjyrë
Qese kg10/20
Çanta/paletë60/36