POFIX FINO

POFIX FINO

Pofix fino – Llaç çimentoje bazë

është një llaç çimento gëlqereje me aditivë për shtrimin manual.

Aplikohet në dy shtresa të mureve të brendshme dhe të jashtme pas aplikimit të llaçit bazë.

Shkarkoni të dhënat teknike

Detaje teknike

Llaç çimentoje bazë

Pofix fino është llaç çimento gëlqereje me aditivë për shtrimin manual.

Aplikohet në dy shtresa të mureve të brendshme dhe të jashtme pas aplikimit të llaçit bazë.

Përgatitja dhe aplikimiParametrat
Koha e aplikimit pas përzierjes me ujë60 min.
Koha e tharjes së materialit24 h.
Trashësia e aplikimit2-3 mm.
Granulimi0.7 mm.
Konsumi2-3 kg/m2.
Temperatura e ajrit dhe e sipërfaqes+5/+35°C
Ngjyrë
Qese kg25
Çanta/paletë48