POPUTZGRUND

POPUTZGRUND

Poputzgrund
Është një rrëshirë bazë për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. Para aplikimit të produktit duhet të përzihet me 30% ujë të pastër. Ajo është shtruar manualisht me një furçë ose roller cilindrik. Në sipërfaqet e thata dhe poroze Poputzgrund duhet të aplikohet dy herë midis 2-3 orëve. Koha e tharjes është 24 orë. Qëndroni në vende të mbrojtura nga ngrirja.

Shkarkoni të dhënat teknike

Detaje teknike

Poputzgrund
Është një rrëshirë bazë për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. Para aplikimit të produktit duhet të përzihet me 30% ujë të pastër. Ajo është shtruar manualisht me një furçë ose roller cilindrik. Në sipërfaqet e thata dhe poroze Poputzgrund duhet të aplikohet dy herë midis 2-3 orëve. Koha e tharjes është 24 orë. Qëndroni në vende të mbrojtura nga ngrirja.

 

Përgatitja dhe aplikimiParametrat
Koha e aplikimit pas përzierjes me ujë2 h.
Koha e tharjes së materialit12 h.
Trashësia e aplikimit1 – 2 mm.
Granulimi0-0,7 mm.
Konsumi350 g/m2.
Temperatura e ajrit dhe e sipërfaqes+5/+25°C
Ngjyrë
Qese kg8/19
Çanta/paletë60/36