P-02 PROFILI I SUVASË SË KËNDIT

P-02 PROFILI I SUVASË SË KËNDIT

P-02 POFIX CORNER SUVA PROFILE


P-02 CORNER PLASTER PROFILE PROFILE
për ndërtim të thatë ose për veshje të hollë dhe të trashë suva. Profilet e suvasë së këndit për ndërtimin e thatë shërbejnë për të mbrojtur skajet dhe këndet kundër dëmtimeve mekanike. Profilet janë prodhuar në dizajne dhe materiale të ndryshme. Profilet duhet të përballen me mesin e bordit për t’u sheshuar. Ato mund të përdoren për vende horizontale dhe vertikale.

Shkarkoni të dhënat teknike

Detaje teknike

P-02 POFIX CORNER SUVA PROFILE


P-02 CORNER PLASTER PROFILE PROFILE
për ndërtim të thatë ose për veshje të hollë dhe të trashë suva. Profilet e suvasë së këndit për ndërtimin e thatë shërbejnë për të mbrojtur skajet dhe këndet kundër dëmtimeve mekanike. Profilet janë prodhuar në dizajne dhe materiale të ndryshme. Profilet duhet të përballen me mesin e bordit për t’u sheshuar. Ato mund të përdoren për vende horizontale dhe vertikale.

SpecifikimetParametrat
gjatësia2800 mm
Trashësia e aplikimit1.5 mm.
gjatësia e njërës anë22 mm.
gjatësia e anës së dytë22 mm.
Materialial
Ngjyrë (argjend)