P-03 PROFILI I SUVASË SË SHPEJTË

P-03 PROFILI I SUVASË SË SHPEJTË

P-03 POFIX PROFILI I SHPEJTË I SUVASË


P-03 PROFILI I SUVASË SË SHPEJTË
Aty ku do të krijohen sipërfaqe të sheshta, si për shembull me punën e tjegullave, një profil i shpejtë suvatimi si ky është popullor. Karakteristikat e produktit të P-03, profil suvatimi të shpejtë për trashësinë e suvasë.
Pse duhet ta kapni: Profili i shpejtë i suvatimit i bërë nga çeliku i perforuar dhe i galvanizuar përdoret për punë të ndryshme të suvatimit të brendshëm. Ndihmon në ndreqjen e mureve dredha-dredha dhe krijimin e skajeve të pastra. Përdorimi shtesë i rruazave anësore rrit stabilitetin. Është mirë të dini se ky profil nuk është i përshtatshëm për dhomat e lagështa. Hekurat prej çeliku inox do të ishin zgjedhja e duhur këtu.

Shkarkoni të dhënat teknike

Detaje teknike

P-03 POFIX PROFILI I SHPEJTË I SUVASË


P-03 PROFILI I SUVASË SË SHPEJTË
Aty ku do të krijohen sipërfaqe të sheshta, si për shembull me punën e tjegullave, një profil i shpejtë suvatimi si ky është popullor. Karakteristikat e produktit të P-03, profil suvatimi të shpejtë për trashësinë e suvasë.
Pse duhet ta kapni: Profili i shpejtë i suvatimit i bërë nga çeliku i perforuar dhe i galvanizuar përdoret për punë të ndryshme të suvatimit të brendshëm. Ndihmon në ndreqjen e mureve dredha-dredha dhe krijimin e skajeve të pastra. Përdorimi shtesë i rruazave anësore rrit stabilitetin. Është mirë të dini se ky profil nuk është i përshtatshëm për dhomat e lagështa. Hekurat prej çeliku inox do të ishin zgjedhja e duhur këtu.
Çdo profil i shpejtë i suvasë mat 2500 x 22 mm. Ofrohet në paketa ekonomike prej 25/50 copë. Sigurisht që gama mund të vijë edhe me suva të ndryshme si cigani, çimentoja e gëlqeres dhe suvaja e çimentos. Ju duhet të keni një grinder kënd të arsyeshëm në dorë për të lëmuar sipërfaqen përkatëse më pas. Ju gjithashtu mund të merrni atë këtu.
Gozhduar poshtë: Me këtë profil ngjyrë argjendi të bërë nga çeliku i galvanizuar, puna e suvatimit të brendshëm mund të kryhet shpejt dhe pa probleme.

SpecifikimetParametrat
gjatësia2500 mm
Trashësia e aplikimit0-1 mm.
gjerësia22 mm.
Fushëveprimi i aplikimitMuri
Materialimetalike
Ngjyrë (Argjend)