POFIX 322

POFIX 322

Pofix 322 Lustrim

është fabrikuar material-glazurë (glazurë përfundimi) me bazë çimento dhe gëlqere për mure të brendshme dhe të jashtme. Përdoret për lustrimin e llaçeve bazë (Pofix 10, Pofix 090, etj), llaçeve delikate të sipërfaqeve të betonit dhe vendeve më pak të lagështa.

Kur të jetë tharë plotësisht, mund të ngjyroset ose të mbulohet me letra muri.

Shkarkoni të dhënat teknike

Detaje teknike

Lustrim

Pofix 322 është fabrikuar material-glazurë (glazurë përfundimi) në bazë të çimentos dhe gëlqeres për mure të brendshme dhe të jashtme. Përdoret për lustrimin e llaçeve bazë (Pofix 10, Pofix 090, etj), llaçeve delikate të sipërfaqeve të betonit dhe vendeve më pak të lagështa.

Kur të jetë tharë plotësisht, mund të ngjyroset ose të mbulohet me letra muri.

Përgatitja dhe aplikimiParametrat
Koha e aplikimit pas përzierjes me ujë20 min.
Koha e tharjes së materialit18 h.
Trashësia e aplikimit1.5 mm.
Granulimi0.6 mm.
Konsumi1.5 kg/m2.
Temperatura e ajrit dhe e sipërfaqes+5/+35°C
Ngjyrë
Qese kg20
Çanta/paletë60