POBETONKONTAKT STANDARD

POBETONKONTAKT STANDARD

Pobetonkontakt Standard
Është vendosur në sipërfaqe të brendshme dhe të jashtme të lëmuara betoni. Pobetoncontact është gati për përdorim. Para aplikimit rekomandohet fuqimisht të përzihet mirë produkti dhe të shtoni 10% ujë të pastër. Është shtruar manualisht duke përdorur një roller cilindrik. Koha e tharjes është 24 orë.

Shkarkoni të dhënat teknike

Detaje teknike

Pobetonkontakt Standard
Është vendosur në sipërfaqe të brendshme dhe të jashtme të lëmuara betoni. Pobetoncontact është gati për përdorim. Para aplikimit rekomandohet fuqimisht të përzihet mirë produkti dhe të shtoni 10% ujë të pastër. Është shtruar manualisht duke përdorur një roller cilindrik. Koha e tharjes është 24 orë.

 

Përgatitja dhe aplikimiParametrat
Koha e aplikimit pas përzierjes me ujë2 h.
Koha e tharjes së materialit12 h.
Trashësia e aplikimit1 – 2 mm.
Granulimi0-1.2 mm.
Konsumi350 g/m2.
Temperatura e ajrit dhe e sipërfaqes+5/+25°C
Ngjyrë
Qese kg10/20
Çanta/paletë60/36