STIROKOL

STIROKOL

Ngjitës për EPS dhe bordet e izolimit

Stirokol është e sajuar shtresë e hollë ngjitëse në bazë të çimentos dhe plotësimeve. Stirokol përdoret për të ngjitur dërrasa mbi tulla, beton, llaç të vjetër, etj. Baza duhet të jetë e fortë, e lëmuar, e pastër nga pluhuri dhe jo e ngrirë. Formulimi i ri i Stirokol me fibra celuloze ruan sipërfaqen nga plasaritja dhe e bën atë më të fortë dhe më rezistent ndaj temperaturave.

Me veçoritë e tij të reja, Stirokol mund të përdoret për ngjitjen e leshit prej guri.

Shkarkoni të dhënat teknike

Detaje teknike

Ngjitës për EPS dhe bordet e izolimit

Stirokol është e sajuar shtresë e hollë ngjitëse në bazë të çimentos dhe plotësimeve. Stirokol përdoret për të ngjitur dërrasa mbi tulla, beton, llaç të vjetër, etj. Baza duhet të jetë e fortë, e lëmuar, e pastër nga pluhuri dhe jo e ngrirë. Formulimi i ri i Stirokol me fibra celuloze ruan sipërfaqen nga plasaritja dhe e bën atë më të fortë dhe më rezistent ndaj temperaturave.

Me veçoritë e tij të reja, Stirokol mund të përdoret për ngjitjen e leshit prej guri.

Përgatitja dhe aplikimiParametrat
Koha e aplikimit pas përzierjes me ujë60 min.
Koha e tharjes së materialit24 h.
Trashësia e aplikimit3 – 5 mm.
Granulimi0 – 0,7 mm.
Konsumi4- 6 kg/m2.
Temperatura e ajrit dhe e sipërfaqes+5/+35°C
Ngjyrë
Qese kg25
Çanta/paletë48