POCOLOR INTRA

POCOLOR INTRA

Bojë e brendshme

Pocolor Intra është ngjyra e brendshme dispersive për mbrojtjen dhe dekorimin e sipërfaqeve të brendshme të mureve. Para se të aplikoni rekomandohet fort të përzieni produktin dhe të shtoni 10% ujë të pastër. Aplikohet manualisht me një furçë ose roller cilindrik. Baza duhet të pastrohet, të jetë e fortë dhe e thatë.

Shkarkoni të dhënat teknike

Detaje teknike

Bojë e brendshme

Pocolor Intra është ngjyra e brendshme dispersive për mbrojtjen dhe dekorimin e sipërfaqeve të brendshme të mureve. Para se të aplikoni rekomandohet fort të përzieni produktin dhe të shtoni 10% ujë të pastër. Aplikohet manualisht me një furçë ose roller cilindrik. Baza duhet të pastrohet, të jetë e fortë dhe e thatë.

 

Përgatitja dhe aplikimiParametrat
Koha e aplikimit pas përzierjes me ujë/
Koha e tharjes së materialit24 h.
Trashësia e aplikimit1 mm.
Granulimi20
Konsumi300 g/m2.
Temperatura e ajrit dhe e sipërfaqes+5/+25°C
Ngjyrë
Qese kg10/20
Çanta/paletë60/36