Loading...

 • AQUASTOP

  Aquastop Waterproofing Aquastop është gati material i përzier, dhe rezistent ndaj lagështisë për vende si pishina, banjo, tarraca, kuzhina, bodrume, etj. Sipërfaqja duhet të jetë e sheshtë, e fortë, e thatë dhe e pastër nga pluhuri. Para përdorimit aqua stop përzihet me 10% ujë. Aplikohet në dy shtresa për një periudhë kohore nga 12 orë.
 • ELEKTRIKGIPS

  Elektrikergips është një përshtatje e shkëlqyer për fiksimin e shpejtë të tubave elektrikë, dozave elektrike dhe pjesëve të tjera të montimit. Cigani elektricist Pofiks derdhet në ujë të pastër. Materiali i gatshëm i përzier mund të përpunohet për rreth 8 minuta.
 • P-02 PROFILI I SUVASË SË KËNDIT

  P-02 POFIX CORNER SUVA PROFILE P-02 CORNER PLASTER PROFILE PROFILE për ndërtim të thatë ose për veshje të hollë dhe të trashë suva. Profilet e suvasë së këndit për ndërtimin e thatë shërbejnë për të mbrojtur skajet dhe këndet kundër dëmtimeve mekanike. Profilet janë prodhuar në dizajne dhe materiale të ndryshme. Profilet duhet të përballen me mesin e bordit për t'u sheshuar. Ato mund të përdoren për vende horizontale dhe vertikale.
 • P-03 PROFILI I SUVASË SË SHPEJTË

  P-03 POFIX PROFILI I SHPEJTË I SUVASË P-03 PROFILI I SUVASË SË SHPEJTË Aty ku do të krijohen sipërfaqe të sheshta, si për shembull me punën e tjegullave, një profil i shpejtë suvatimi si ky është popullor. Karakteristikat e produktit të P-03, profil suvatimi të shpejtë për trashësinë e suvasë. Pse duhet ta kapni: Profili i shpejtë i suvatimit i bërë nga çeliku i perforuar dhe i galvanizuar përdoret për punë të ndryshme të suvatimit të brendshëm. Ndihmon në ndreqjen e mureve dredha-dredha dhe krijimin e skajeve të pastra. Përdorimi shtesë i rruazave anësore rrit stabilitetin. Është mirë të dini se ky profil nuk është i përshtatshëm për dhomat e lagështa. Hekurat prej çeliku inox do të ishin zgjedhja e duhur këtu.
 • P-04 PROFILI I KËNDIT

  P-04 PROFILI I KËNDIT POFIX P-04 profil për ndërtimin e thatë ose për veshje të hollë suva. Profilet e këndit për ndërtimin e thatë shërbejnë për të mbrojtur skajet dhe këndet kundër dëmtimeve mekanike. Profilet janë prodhuar në dizajne dhe materiale të ndryshme. Profilet duhet të përballen me mesin e bordit Për t'u zbutur.
 • P-05 UD PROFIL TAVANI

  P-05 UD PROFIL TAVANI P-05 është një profil tavan standard U-wall. Profili i murit U mbërthehet në mur gjatë gjithë kohës sipas lartësisë së dëshiruar të instalimit.
 • P-06 PROFILI i tavanit CD

  P-06 PROFILI i tavanit CD P-06 është një profil standard i tavanit me mur C. Profili i murit C mbërthehet në mur gjatë gjithë kohës sipas lartësisë së dëshiruar të instalimit. Kur krijoni një varëse tavani, veshje tavani ose shndërrim papafingo me profilet e tavanit Pofix CD, kushtojini vëmendje vizatimit përkatës të detajuar, për të rritur qëndrueshmërinë në tavane, është absolutisht e nevojshme vendosja e dërrasave nëpër profile (profili mbajtës). Magazinimi i pambrojtur në natyrë mund të çojë në të ashtuquajturën lagështi Shfaqet ndryshk i bardhë, i cili nuk ndikon në jetëgjatësinë dhe cilësinë e profilit, profilet e tavanit Pofix CD nuk janë të destinuara për përdorim të jashtëm, profilet e tavanit Pofx shkurtohen me copa kallaji ose copa elektronike kallaji
 • P-07 CW PROFILI i tavanit

  P-07 PROFILI i tavanit CD P-07 është një profil standard i tavanit me mur C. Profili i murit C mbërthehet në mur gjatë gjithë kohës sipas lartësisë së dëshiruar të instalimit. Kur krijoni një varëse tavani, veshje tavani ose shndërrim papafingo me profilet e tavanit Pofix CD, kushtojini vëmendje vizatimit përkatës të detajuar, për të rritur qëndrueshmërinë në tavane, është absolutisht e nevojshme vendosja e dërrasave nëpër profile (profili mbajtës).
 • P-08 CW PROFILI i tavanit

  P-08 CW PROFILI i tavanit P-08 është një profil standard i tavanit me mur C i quajtur gjithashtu CW-70. Profili i murit C mbërthehet në mur gjatë gjithë kohës sipas lartësisë së dëshiruar të instalimit. Kur krijoni një varëse tavani, veshje tavani ose shndërrim papafingo me profilet e tavanit Pofix CD, kushtojini vëmendje vizatimit përkatës të detajuar, për të rritur qëndrueshmërinë në tavane, është absolutisht e nevojshme vendosja e dërrasave nëpër profile (profili mbajtës). Magazinimi i pambrojtur në natyrë mund të çojë në të ashtuquajturën lagështi Shfaqet ndryshk i bardhë, i cili nuk ndikon në jetëgjatësinë dhe cilësinë e profilit, profilet e tavanit Pofix CD nuk janë të destinuara për përdorim të jashtëm, profilet e tavanit Pofx shkurtohen me copa kallaji ose copa elektronike kallaji
 • P-09 CW PROFILI i tavanit

  P-09 CW PROFILI i tavanit P-09 është një profil standard i tavanit me mur C i quajtur gjithashtu CW-100. Profili i murit C mbërthehet në mur gjatë gjithë kohës sipas lartësisë së dëshiruar të instalimit. Kur krijoni një varëse tavani, veshje tavani ose shndërrim papafingo me profilet e tavanit Pofix CD, kushtojini vëmendje vizatimit përkatës të detajuar, për të rritur qëndrueshmërinë në tavane, është absolutisht e nevojshme vendosja e dërrasave nëpër profile (profili mbajtës).
 • P-11 PROFILI UW TAVANI

  P-11 PROFILI UW TAVANI P-11 është një profil standard i tavanit me mur U i quajtur gjithashtu UW-70. Profili i murit U mbërthehet në mur gjatë gjithë kohës sipas lartësisë së dëshiruar të instalimit.
 • P-12 PROFILI UW TAVANI

  P-12 PROFILI UW TAVANI P-12 është një profil standard i tavanit me mur U i quajtur gjithashtu UW-70. Profili i murit U mbërthehet në mur gjatë gjithë kohës sipas lartësisë së dëshiruar të instalimit.
 • POABRIB KRATZ

  Poabrib KRATZ Poabrib KRATZ është me cilësi të lartë, i gatshëm për përdorim, llaç i lëngshëm strukturor dekorativ dhe i lehtë për t'u aplikuar, i cili përdoret për sipërfaqet e brendshme dhe të jashtme. Baza duhet të jetë intensive, e pastër nga pluhuri dhe jo e ngrirë. Është shtruar me vegla çeliku, me një trashësi të njëjtë me granulimin më të madh. Përpunohet me mjetin plastik ndërsa materiali i shtruar është i lagësht. Produkti përfundimtar, i cili tashmë është aplikuar, është i fortë, i papërshkueshëm nga uji dhe rezistent ndaj ujit dhe nuk ndikohet në formën e kushteve atmosferike.
 • POABRIB PLOT

  Poabribi i plotë Poabrib FULL është me cilësi të lartë, i gatshëm për përdorim, llaç i lëngshëm dekorativ dhe i lehtë për t'u aplikuar, i cili përdoret për sipërfaqet e brendshme dhe të jashtme. Baza duhet të jetë intensive, e lëmuar, e pastër nga pluhuri dhe jo e ngrirë. Është shtruar me një mjet çeliku, me trashësi të njëjtë me granulimin më të madh. Përpunohet me mjetin plastik ndërsa materiali i shtruar është i lagësht. Produkti përfundimtar, i cili tashmë është aplikuar, është i fortë, i papërshkueshëm nga uji dhe rezistent ndaj ujit dhe nuk ndikohet në formën e kushteve atmosferike.
 • POBETONKONTAKT

  Pobetonkontakt Është vendosur në sipërfaqe të brendshme dhe të jashtme të lëmuara betoni. Pobetoncontact është gati për përdorim. Para aplikimit rekomandohet fuqimisht të përzihet mirë produkti dhe të shtoni 10% ujë të pastër. Është shtruar manualisht duke përdorur rollerin cilindrik. Koha e tharjes është 24 orë.
 • POBETONKONTAKT STANDARD

  Pobetonkontakt Standard Është vendosur në sipërfaqe të brendshme dhe të jashtme të lëmuara betoni. Pobetoncontact është gati për përdorim. Para aplikimit rekomandohet fuqimisht të përzihet mirë produkti dhe të shtoni 10% ujë të pastër. Është shtruar manualisht duke përdorur një roller cilindrik. Koha e tharjes është 24 orë.
 • POFIX EPS

  Pllakat me shkumë POFIX THERM EPS janë projektuar për të qenë komponentë thelbësorë izolues në struktura të ndryshme ndërtesash. Të prodhuara nga polistiren i zgjeruar me cilësi të lartë, këto pllaka janë të destinuara për izolim termik dhe aplikime specifike ku izolimi i lehtë dhe i gjithanshëm është thelbësor.

 • POFIX GRAFIT EPS

  Pllakat me shkumë POFIX THERM EPS janë projektuar për të qenë komponentë thelbësorë izolues në struktura të ndryshme ndërtesash. Të prodhuara nga polistiren i zgjeruar me cilësi të lartë, këto pllaka janë të destinuara për izolim termik dhe aplikime specifike ku izolimi i lehtë dhe i gjithanshëm është thelbësor.

 • POFIX XPS

  Produkte termoizoluese. Pllaka shkumë polistireni të ekstruduara si një shtresë mbajtëse dhe/ose izolim termik jashtë hidroizolimit