AQUASTOP

AQUASTOP

Aquastop Waterproofing

Aquastop është gati material i përzier, dhe rezistent ndaj lagështisë për vende si pishina, banjo, tarraca, kuzhina, bodrume, etj. Sipërfaqja duhet të jetë e sheshtë, e fortë, e thatë dhe e pastër nga pluhuri. Para përdorimit aqua stop përzihet me 10% ujë. Aplikohet në dy shtresa për një periudhë kohore nga 12 orë.

Shkarkoni të dhënat teknike

Detaje teknike

I papërshkueshëm nga uji

Aquastop është gati material i përzier, dhe rezistent ndaj lagështisë për vende si pishina, banjo, tarraca, kuzhina, bodrume, etj. Sipërfaqja duhet të jetë e sheshtë, e fortë, e thatë dhe e pastër nga pluhuri. Para përdorimit aqua stop përzihet me 10% ujë. Aplikohet në dy shtresa për një periudhë kohore nga 12 orë.

 

Përgatitja dhe aplikimiParametrat
Koha e aplikimit pas përzierjes me ujë/
Koha e tharjes së materialit24 h.
Trashësia e aplikimit1 mm.
Granulimi10
Konsumi400 g/m2.
Temperatura e ajrit dhe e sipërfaqes+5/+25°C
Ngjyrë
Qese kg8/15
Çanta/paletë60/36