POFLEX-3

POFLEX-3

Ngjitës për granit, mermer dhe pllaka-pllaka

Poflex 3 është një ngjitës i shtresës së hollë për pllakat në bazë të çimentos së bardhë dhe plotësimeve. Është e përshtatshme për t’u ngjitur në beton, tulla, beton të lehtë, pllaka suvaje etj. Përdoret për hapësirat e ekspozuara ndaj diellit dhe temperaturave të ulëta, dhe për ngjitjen e të gjitha llojeve të pllakave qeramike, mermerit dhe gurëve prej graniti. Sipërfaqja duhet të plotësojë normat e ndërtimit. Formulimi i ri i Poflex 3 me fibra celuloze, ruan sipërfaqen nga plasaritja dhe e bën atë më të fortë dhe më rezistent ndaj temperaturave.

Shkarkoni të dhënat teknike

Detaje teknike

Ngjitës për granit, mermer dhe pllaka-pllaka

Poflex 3 është një ngjitës i shtresës së hollë për pllakat në bazë të çimentos së bardhë dhe plotësimeve. Është e përshtatshme për t’u ngjitur në beton, tulla, beton të lehtë, pllaka suvaje etj. Përdoret për hapësirat e ekspozuara ndaj diellit dhe temperaturave të ulëta, dhe për ngjitjen e të gjitha llojeve të pllakave qeramike, mermerit dhe gurëve prej graniti. Sipërfaqja duhet të plotësojë normat e ndërtimit. Formulimi i ri i Poflex 3 me fibra celuloze, ruan sipërfaqen nga plasaritja dhe e bën atë më të fortë dhe më rezistent ndaj temperaturave.

 

Përgatitja dhe aplikimiParametrat
Koha e aplikimit pas përzierjes me ujë60 min.
Koha e tharjes së materialit24 h.
Trashësia e aplikimit3 – 5 mm.
Granulimi0 – 0,7 mm.
Konsumi4- 6 kg/m2.
Temperatura e ajrit dhe e sipërfaqes+5/+35°C
Ngjyrë
Qese kg25
Çanta/paletë48