Në një hap të rëndësishëm drejt njohjes ndërkombëtare, POFIX doo shpall me krenari arritjen e saj më të fundit – Vlerësimin Teknik Evropian (ETA) për produktin tonë kryesor, POFIX XPS 300. I lëshuar më 8 gusht 2023, nga Instituti Kombëtar Slloven i Ndërtimit dhe Inxhinierisë Civile (ZAG), ky certifikim shënon një moment kyç në rrugëtimin tonë drejt përsosmërisë.

ETA-21/0681 jo vetëm që miraton cilësinë superiore të POFIX XPS 300, por gjithashtu pohon përkushtimin tonë për t’iu përmbajtur standardeve më të larta evropiane. I krijuar në fabrikën tonë të prodhimit më të avancuar në Tetovë, Maqedonia e Veriut, POFIX XPS 300 qëndron si një dëshmi e përkushtimit tonë ndaj inovacionit, cilësisë dhe qëndrueshmërisë.

Çfarë e veçon POFIX XPS 300?

Pllakat tona me shkumë polistireni të ekstruduar janë të dizajnuara me saktësi, duke ofruar veti dhe qëndrueshmëri të pakrahasueshme izolimi termik. Materiali unik plastik qelizor, i kombinuar me një strukturë me qeliza të mbyllura dhe CO2 si një agjent fryrës, siguron që POFIX XPS 300 të jetë miqësor me mjedisin dhe pa heksabromociklododekan (HBCD).

Produkti shkëlqen në aplikime të ndryshme, duke përfshirë izolimin mbajtës dhe termik nën pllaka themeli, izolimin termik të jashtëm horizontal dhe vertikal të konstruksioneve në tokë dhe si izolim i çatisë së përmbysur. Shkathtësia dhe performanca e POFIX XPS 300, e vërtetuar nga Vlerësimi Teknik Evropian, e bëjnë atë zgjedhjen e preferuar për projektet që kërkojnë standardet më të larta.

Një angazhim për përsosmëri

Marrja e ETA-s nënvizon angazhimin tonë të palëkundur për cilësinë dhe aftësinë tonë për të konkurruar në tregun evropian. Ajo i siguron klientët dhe partnerët tanë për standardet e jashtëzakonshme që ne mbajmë, nga prodhimi deri te dorëzimi. POFIX XPS 300 nuk është thjesht një produkt; është një premtim i qëndrueshmërisë, efikasitetit dhe epërsisë estetike.

Ndërsa festojmë këtë moment historik, ne shprehim mirënjohjen tonë për ekipin tonë të përkushtuar, klientët besnikë dhe partnerët e nderuar që kanë qenë të rëndësishëm në udhëtimin tonë. Vlerësimi Teknik Evropian është një fener i arritjeve tona dhe një hap drejt risive të mëtejshme.

Qëndroni të lidhur me ne për më shumë përditësime dhe vazhdoni t’i besoni POFIX-it për nevojat tuaja të ndërtimit. Së bashku, le të ndërtojmë një të ardhme që shkëlqen me cilësi dhe përsosmëri.

POFIX doo – Partneri juaj në ekselencë.