Në një zhvillim emocionues për industrinë e ndërtimit dhe izolimit, POFIX është i emocionuar të shpallë një mundësi novatore që kombinon cilësinë e jashtëzakonshme me përfitimet financiare të pashembullta. Nëpërmjet partneriteteve strategjike dhe një angazhimi për qëndrueshmëri dhe efikasitet, klientët që zgjedhin produktet POFIX XPS dhe POFIX EPS tani mund të kenë akses në grante që ofrojnë kursime deri në 20%, së bashku me një kthim mbresëlënës të mundshëm investimi deri në 55%, duke përfshirë faktorin izolues 35%. .

Një hap drejt efikasitetit të kostos dhe qëndrueshmërisë

Linja inovative e produkteve izoluese XPS dhe EPS e POFIX është projektuar jo vetëm për të përmbushur, por edhe për të tejkaluar standardet e efikasitetit të energjisë dhe qëndrueshmërisë të kërkuara nga projektet e sotme të ndërtimit. Duke integruar zgjidhjet e izolimit POFIX, klientët po investojnë në performancën dhe qëndrueshmërinë termike të nivelit më të lartë dhe shëndetin financiar të projekteve të tyre dhe të planetit.

Zhbllokoni stimujt financiarë

Duke njohur rëndësinë e bërjes më të aksesueshme të zgjidhjeve të qëndrueshme të ndërtimit, POFIX ka bashkëpunuar me institucionet financiare dhe programet mjedisore për të ofruar grante të rëndësishme për ata që zgjedhin produktet tona. Kjo nismë synon të reduktojë koston fillestare të adoptimit të teknologjive të avancuara të izolimit, duke e bërë më të lehtë për ndërtuesit dhe zhvilluesit që t’i japin përparësi efiçencës së energjisë pa kompromentuar cilësinë.

Kthimet nga investimet që bëjnë ndryshim

Zgjedhja e POFIX është më shumë se një vendim për materiale ndërtimi superiore; është një investim në kursimet e ardhshme dhe kujdesin mjedisor. Me potencialin për të ardhura deri në 55% të investimeve, klientët tanë përfitojnë nga kostot e reduktuara të energjisë me kalimin e kohës dhe nga rritja e vlerës së ndërtesave të izoluara me produktet më të fundit të POFIX. Ky kthim i jashtëzakonshëm i investimit nënvizon përfitimet afatgjata financiare dhe mjedisore të zgjedhjes së POFIX për nevojat tuaja izoluese.

Eksploroni Mundësitë

Për të mësuar më shumë rreth granteve të disponueshme dhe se si mund të reduktoni ndjeshëm kostot e projektit tuaj duke maksimizuar kthimet, vizitoni platformën tonë të dedikuar në Zgjedhësin e Teknologjisë BERZH GEFF . Këtu do të gjeni informacion të detajuar mbi produktet POFIX të kualifikuar për këto stimuj, duke ju fuqizuar të merrni vendime të informuara që përfitojnë projektet tuaja dhe mjedisin.

Partneri juaj në Ndërtimin e Qëndrueshëm

POFIX mbetet e përkushtuar për të ofruar jo vetëm produkte të jashtëzakonshme, por edhe përfitime të prekshme financiare për klientët tanë. Nëpërmjet inovacionit, cilësisë dhe fokusit në qëndrueshmëri, ne po ndihmojmë në formimin e një të ardhmeje më ekonomike dhe më të përgjegjshme ndaj mjedisit për industrinë e ndërtimit.

Bashkohuni me ne në këtë udhëtim drejt një të ardhmeje më të gjelbër, më të qëndrueshme dhe përfitoni nga kursimet dhe kthimet e konsiderueshme të ofruara duke zgjedhur POFIX për nevojat tuaja izoluese.

POFIX – Izolues sot, duke mbrojtur nesër.