Минерални производи

Минералните производи од POFIX опфаќаат четири основни категории: основни малтери, малтери за израмнување, украсни малтери и градежни лепила за различни градежни потреби.

Акрилни производи

Акрилните производи од POFIX имаат три клучни подкатегории: АКРИЛНИ МАЛТЕРИ И БОИ, АКРИЛНИ ДЕКОРАТИВНИ МАЛТЕРИ и ПОФЛУИД, кои ги задоволуваат разновидните потреби за завршна обработка.

Производи за изолација

POFIX произведува обемна, сеопфатна палета на изолација со иновативни производи како XPS, POFIX EPS и EPS графит, сите дизајнирани за неспоредлива супериорна топлинска ефикасност и долготрајна издржливост

Профили за сува градба

Профилите за сува конструкција од POFIX вклучуваат стандардни профили за гипс картон, ѕидни профили, армирани профили итн., кои се неопходни за разновидни инсталации на гипс картон.

Пофикс Добредојдовте

Добредојдовте во POFIX
Издигнувајќи ги вашите градежни проекти со неспоредлив квалитет и иновации.

Добредојдовте во POFIX, светилник на иновации во индустријата за градежни материјали. Повеќе од три децении, ние сме во првите редови во производството на врвни градежни материјали, вклучувајќи минерални и акрилни производи, профили и револуционерни решенија за изолација. Нашата посветеност на квалитет, ефикасност и одржливост не направи доверлив домашен и меѓународен партнер во градежната индустрија.

Основана пред 24 години, POFIX го започна своето патување со јасна визија: револуционизирање на градежните практики преку технолошка извонредност и одржлив развој. Нашата посветеност на оваа визија не доведе да станеме пионери, постојано поставувајќи мерила за квалитет и иновации во секторот на градежни материјали. Нашиот најсовремен производствен капацитет, замислен и конструиран да ги искористи најновите достигнувања во нашата област, е доказ за нашата трајна посветеност на напредок и извонредност.
Да се ​​одлучите за POFIX значи партнерство со компанија која не само што го издржа тестот на времето, туку и постојано го туркаше пликот во индустријата за градежни материјали. Нашиот немилосрден стремеж за иновации, заедно со длабоко вкоренетата посветеност на одржливост, гарантира дека ќе останеме на врвната позиција, подготвени да одговориме на предизвиците на утрешниот ден.

Производи

Loading...