PROFILI I KËNDIT P-01

PROFILI I KËNDIT P-01

P-01 PROFILI I KËNDIT POFIX


P-01
profil për ndërtimin e thatë ose për palltot e holla të suvasë.
Profilet e këndit për ndërtimin e thatë shërbejnë për të mbrojtur skajet dhe këndet kundër dëmtimeve mekanike.
Profilet janë prodhuar në dizajne dhe materiale të ndryshme. Profilet duhet të përballen me mesin e bordit
Për t’u zbutur.

Shkarkoni të dhënat teknike

Detaje teknike

P-01 PROFILI I KËNDIT POFIX


P-01
profil për ndërtimin e thatë ose për palltot e holla të suvasë. Profilet e këndit për ndërtimin e thatë shërbejnë për të mbrojtur skajet dhe këndet kundër dëmtimeve mekanike. Profilet janë prodhuar në dizajne dhe materiale të ndryshme. Profilet duhet të përballen me mesin e bordit
Për t’u zbutur.

SpecifikimetParametrat
gjatësia2800 mm
Trashësia e aplikimit1 mm.
gjatësia e njërës anë35 mm.
gjatësia e anës së dytë35 mm.
Materialial
Ngjyrë (argjend)