Loading...

 • Pllakat me shkumë POFIX THERM EPS janë projektuar për të qenë komponentë thelbësorë izolues në struktura të ndryshme ndërtesash. Të prodhu

  POFIX EPS

 • Pofix Graphite EPS
  Pllakat me shkumë POFIX THERM EPS janë projektuar për të qenë komponentë thelbësorë izolues në struktura të ndryshme ndërtesash. Të prodhu

  POFIX GRAFIT EPS

 • Produkte termoizoluese. Pllaka shkumë polistireni të ekstruduara si një shtresë mbajtëse dhe/ose izolim termik jashtë hidroizolimit

  POFIX XPS