ELEKTRIKGIPS

ELEKTRIKGIPS

Elektrikergips është një përshtatje e shkëlqyer për fiksimin e shpejtë të tubave elektrikë, dozave elektrike dhe pjesëve të tjera të montimit. Cigani elektricist Pofiks derdhet në ujë të pastër.

Materiali i gatshëm i përzier mund të përpunohet për rreth 8 minuta.

Shkarkoni të dhënat teknike

Detaje teknike

Elektrikergips është një përshtatje e shkëlqyer për fiksimin e shpejtë të tubave elektrikë, dozave elektrike dhe pjesëve të tjera të montimit. Cigani elektricist Pofiks derdhet në ujë të pastër.

Materiali i gatshëm i përzier mund të përpunohet për rreth 8 minuta.

 

Përgatitja dhe aplikimiParametrat
Koha e aplikimit pas përzierjes me ujë7 min.
Koha e tharjes së materialit24 h.
Trashësia e aplikimit3 – 5 mm.
Granulimi0-0,7 mm.
Konsumi4- 5 kg/m2.
Temperatura e ajrit dhe e sipërfaqes+5/+35°C
Ngjyrë
Qese kg2.5
Çanta/paletë300