Pocolor Extra Pocolor Extra është ngjyra e jashtme dispersive për mbrojtjen dhe dekorimin e fronteve të shtëpisë dhe sipërfaqeve të tjera të jashtme të murit, rezistente ndaj kushteve atmosferike, alkalive dhe kripërave, dhe është e perceptueshme. Para se të aplikoni rekomandohet fort të përzieni produktin dhe të shtoni 10% ujë të pastër. Aplikohet manualisht me një furçë ose roller cilindrik. Baza duhet të pastrohet, të jetë e fortë dhe e thatë.