P-03 БРЗ ПРОФИЛ НА ГИПС

P-03 БРЗ ПРОФИЛ НА ГИПС

P-03 POFIX ПРОФИЛ НА БРЗА ГИПС


P-03 БРЗ ПРОФИЛ НА ГИПС
Каде што треба да се создадат рамни површини, како што е работата со врзување, популарен е профилот за брзо гипсење. Карактеристики на производот на P-03, профил за брзо гипсирање за дебелина на гипс.
Зошто треба да го зграбите: Профилот за брзо гипсирање направен од перфориран и поцинкуван челик се користи за различни работни места за гипсење во затворен правец. Помага да се исправат кривите ѕидови и да се создадат чисти рабови. Дополнителното користење на страничните прачки ја зголемува стабилноста. Добро е да знам дека овој профил не е погоден за влажни соби. Шините од нерѓосувачки челик би биле вистинскиот избор тука.

Преземете технички податоци

Технички детали

P-03 POFIX ПРОФИЛ НА БРЗА ГИПС


P-03 БРЗ ПРОФИЛ НА ГИПС
Каде што треба да се создадат рамни површини, како што е работата со врзување, популарен е профилот за брзо гипсење. Карактеристики на производот на P-03, профил за брзо гипсирање за дебелина на гипс.
Зошто треба да го зграбите: Профилот за брзо гипсирање направен од перфориран и поцинкуван челик се користи за различни работни места за гипсење во затворен правец. Помага да се исправат кривите ѕидови и да се создадат чисти рабови. Дополнителното користење на страничните прачки ја зголемува стабилноста. Добро е да знам дека овој профил не е погоден за влажни соби. Шините од нерѓосувачки челик би биле вистинскиот избор тука.
Секој профил на брзи гипсови мери 2500 x 22 mm. Се нуди во економски пакувања од 25/50 парчиња. Опсегот може, се разбира, исто така, да дојде до различни гипсови како гипс, варов цемент и цементна гипса. Треба да имате разумен агол мелач под рака за да ја изгладите соодветната површина потоа. Можеш да го добиеш и тоа овде.
Прикован: Со овој профил во сребрена боја направен од поцинкуван челик, работата со гипсирање во затворено може да се врши брзо и мазно.

СпецификацииПараметри
должина2500 мм
Дебелина на нанесување0-1 мм.
ширина22 мм.
опсега на применаЅид
Материјалметал
Боја (Сребрена)