P-01 АГОЛ ПРОФИЛ

P-01 АГОЛ ПРОФИЛ

P-01 ПРОФИЛ НА ПОФИКС АГОЛОТ


P-01
профил за сува конструкција или за тенки гипсени облоги.
Аголните профили за сува конструкција служат за заштита на рабовите и аглите од механички оштетувања.
Профилите се произведени во различни дизајни и материјали. Профилите мора да се соочат со средината на таблата
Да се изглади.

Преземете технички податоци

Технички детали

P-01 ПРОФИЛ НА ПОФИКС АГОЛОТ


P-01
профил за сува конструкција или за тенки гипсени облоги. Аголните профили за сува конструкција служат за заштита на рабовите и аглите од механички оштетувања. Профилите се произведени во различни дизајни и материјали. Профилите мора да се соочат со средината на таблата
Да се изглади.

СпецификацииПараметри
должина2800 мм
Дебелина на нанесување1 мм.
должина на едната страна35 мм.
должина на втората страна35 мм.
МатеријалАл.
Боја (сребро)