ПОАБРИБ КРАЦ

ПОАБРИБ КРАЦ

Поабриб КРАЦ
Poabrib KRATZ е висок квалитет, подготвен за употреба, декоративен структурен течен малтер и лесен за нанесување, кој се користи за внатрешни и надворешни површини. Базата мора да е интензивна, чиста од прашина, а не замрзната. Се поставува со челични алатки, со дебелина иста како и најголемата гранулација. Се обработува со пластична алатка додека утврдениот материјал е влажен. Конечниот производ, кој веќе се применува, е силен, водоотпорен и отпорен на вода и не е под влијание формираат атмосферски услови.

Преземете технички податоци

Технички детали

Поабриб КРАЦ
Poabrib KRATZ е висок квалитет, подготвен за употреба, декоративен структурен течен малтер и лесен за нанесување, кој се користи за внатрешни и надворешни површини. Базата мора да е интензивна, чиста од прашина, а не замрзната. Се поставува со челични алатки, со дебелина иста како и најголемата гранулација. Се обработува со пластична алатка додека утврдениот материјал е влажен. Конечниот производ, кој веќе се применува, е силен, водоотпорен и отпорен на вода и не е под влијание формираат атмосферски услови.

 

Подготовка и применаПараметри
Време за нанесување по мешање со вода2 часот.
Време на сушење на материјалот24 ч.
Дебелина на нанесување1,5 мм.

2 мм.

Гранулација3 мм.
Потрошувачка2-4 kg/m2.
Температурата на воздухот и површината+5/+25°C
Боја
Торба со килограми25
Торби/палета36