Loading...

 • P-01 АГОЛ ПРОФИЛ

  P-01 ПРОФИЛ НА ПОФИКС АГОЛОТ P-01 профил за сува конструкција или за тенки гипсени облоги. Аголните профили за сува конструкција служат за заштита на рабовите и аглите од механички оштетувања. Профилите се произведени во различни дизајни и материјали. Профилите мора да се соочат со средината на таблата Да се изглади.
 • P-02 КОРНЕР ГИПС ПРОФИЛ

  P-02 POFIX КОРНЕР ГИПС ПРОФИЛ P-02 КОРНЕР ГИПС ПРОФИЛ ПРОФИЛ за сува конструкција или за тенки и дебели гипс облоги. Агол гипс профили за сува конструкција служат за заштита на рабови и агли против механички оштетувања. Профилите се произведени во различни дизајни и материјали. Профилите мора да се соочат со средината на таблата за да бидат изгладени. Тие може да се користат за хоризонтални и вертикални места.
 • P-03 БРЗ ПРОФИЛ НА ГИПС

  P-03 POFIX ПРОФИЛ НА БРЗА ГИПС P-03 БРЗ ПРОФИЛ НА ГИПС Каде што треба да се создадат рамни површини, како што е работата со врзување, популарен е профилот за брзо гипсење. Карактеристики на производот на P-03, профил за брзо гипсирање за дебелина на гипс. Зошто треба да го зграбите: Профилот за брзо гипсирање направен од перфориран и поцинкуван челик се користи за различни работни места за гипсење во затворен правец. Помага да се исправат кривите ѕидови и да се создадат чисти рабови. Дополнителното користење на страничните прачки ја зголемува стабилноста. Добро е да знам дека овој профил не е погоден за влажни соби. Шините од нерѓосувачки челик би биле вистинскиот избор тука.
 • P-04 профил на аголот

  P-04 POFIX АГОЛ ПРОФИЛ P-04 профил за сува конструкција или за тенки гипс премачкувања. Аголните профили за сува конструкција служат за заштита на рабовите и аглите од механички оштетувања. Профилите се произведени во различни дизајни и материјали. Профилите мора да се соочат со средината на таблата Да се изглади.
 • P-05 UD ПРОФИЛ

  P-05 UD ПРОФИЛ P-05 е U-ѕиден стандарден плафонски профил. Профилот на U-ѕид е прицврстен на ѕидот до крај според саканата висина на инсталација.
 • P-06 CD ПЛАФОН ПРОФИЛ

  P-06 CD ТАВАН ПРОФИЛ P-06 е C-ѕиден стандарден плафонски профил. C-ѕидниот профил се прицврстува на ѕидот до крај според посакуваната висина на инсталација. При создавање на суспензија на таванот, таванска обложувалница или таванска конверзија со Пофикс CD плафонски профили, обрнете внимание на соодветниот детален цртеж, за да ја зголемите стабилноста на таваните, планингот низ профилите (носечки профил) е апсолутно неопходен. Незаштитено складирање на отворено може да доведе до т.н. влага Белата 'рѓа се појавува, што не влијае на долговечноста и квалитетот на профилот, профилите на таванот pofix CD не се наменети за употреба на отворено, профилите на Таванот на Pofx се скратуваат со калај или електронски изрезки од калај.
 • POCOLOR ЕКСТРА

  Поколор Екстра Pocolor Extra е дисперзивна надворешна боја за заштита и декорација на куќните фронти и други надворешни ѕидани површини, отпорни на атмосферски услови, алкали и соли, и тоа е пропустливо. Пред да се нанесе силно се препорачува да се измеша производот и да се додаде 10% чиста вода. Се нанесува рачно со четка или цилиндричен ролер. Основата мора да биде исчистена, силна и сува.
 • POFIX 322

  Пофикс 322 застаклување е изработен материјал-застаклување (завршна глазура) на база на цемент и вар за внатрешни и надворешни ѕидови. Се користи за застаклување на основни малтери (Pofix 10, Pofix 090, итн.), деликатни малтери бетонски површини и помалку влажни места. Кога е целосно сув, може да се обои или покрие со ѕидни хартии.
 • POFIX 366

  Pofix 366 - Бел конструктивен малтер - ABRIB е фабрикуван, овозможувајќи декорација на минерален малтер за внатрешни ѕидови. Се поставува врз основните механички малтери (Pofix 10, Pofix 090 и др.) термоизолација, малтери за издолжување, EPS и плочи од минерална волна кои претходно се израмнети со Pofix 50. Пред примена на Pofix 366, се препорачува да се користи Poputzgrund.
 • POFIX 700

  Пофикс 700- Бел структурен малтер - ABRIB е фабрикуван, овозможувајќи декорација на минерален малтер за внатрешни ѕидови. Се поставува врз основните механички малтери (Pofix 10, Pofix 090 и др.) термоизолација, малтери за издолжување, EPS и плочи од минерална волна кои претходно се израмнети со Pofix 50. Пред примена на Pofix 366, се препорачува да се користи Poputzgrund.
 • POFIX 701 FULL

  Pofix 701 FULL - Бел структурен малтер - ABRIB е фабрикуван, овозможувајќи декорација на минерален малтер за внатрешни ѕидови. Се поставува врз основните механички малтери (Pofix 10, Pofix 090 и др.) термоизолација, малтери за издолжување, EPS и плочи од минерална волна кои претходно се израмнети со Pofix 50. Пред примена на Pofix 366, се препорачува да се користи Poputzgrund.
 • POFIX 705

  Пофикс 705 - Бел конструктивен малтер - АБРИБ е фабрикуван, овозможувајќи декорација на минерален малтер за внатрешни ѕидови. Се поставува врз основните механички малтери (Pofix 10, Pofix 090 и др.) термоизолација, малтери за издолжување, EPS и плочи од минерална волна кои претходно се израмнети со Pofix 50. Пред примена на Pofix 366, се препорачува да се користи Poputzgrund.
 • POFIX EPS

  Плочите од пена POFIX THERM EPS се дизајнирани да бидат основни изолациски компоненти во различни градежни конструкции. Произведени од висококвалитетен експандиран полистирен, овие плочи се наменети за топлинска изолација и специфични апликации каде што лесната, разновидна изолација е од клучно значење.
 • POFIX GRAPHITE EPS

  Плочите од пена POFIX THERM EPS се дизајнирани да бидат основни изолациски компоненти во различни градежни конструкции. Произведени од висококвалитетен експандиран полистирен, овие плочи се наменети за топлинска изолација и специфични апликации каде што лесната, разновидна изолација е од клучно значење.
 • POFIX XPS

  Производи за топлинска изолација. Екструдирани плочи од полистиренска пена како носечки слој и/или топлинска изолација надвор од хидроизолацијата
 • POFIX-75 LIGHT

  Краен малтер Pofix 75-Light Basic е фабрикуван малтер од малтер за механичка обработка. Се користи за покривање на внатрешни ѕидови во еден слој. Може да се шират ѕидови од тули, бетонски блокови, бетонски ѕидови, сипорекс блокови итн. Основната површина мора да биде сува, прашината и маслото мора да се отстранат и мора да ги задоволува градежните стандарди.
 • POFIX EPS

  Плочите од пена POFIX THERM EPS се дизајнирани да бидат основни изолациски компоненти во различни градежни конструкции. Произведени од висококвалитетен експандиран полистирен, овие плочи се наменети за топлинска изолација и специфични апликации каде што лесната, разновидна изолација е од клучно значење.

 • POFIX GRAPHITE EPS

  Плочите од пена POFIX THERM EPS се дизајнирани да бидат основни изолациски компоненти во различни градежни конструкции. Произведени од висококвалитетен експандиран полистирен, овие плочи се наменети за топлинска изолација и специфични апликации каде што лесната, разновидна изолација е од клучно значење.