STIROKOL СТАНДАРДЕН БЕЛ

STIROKOL СТАНДАРДЕН БЕЛ

Лепило за ЕПС и табли за изолација

Stirokol 3 Белиот е создаден тенок слој лепило врз основа на цемент и комплементи. Се користи за адхезија на даски преку тули, бетон, стар малтер итн. Базата. Мора да е силен, мазен, чист од прашина и да не е замрзнат. Зајакнувањето со пластични завртки е задолжително.

Преземете технички податоци

Технички детали

Лепило за ЕПС и табли за изолација

Stirokol 3 Белиот е создаден тенок слој лепило врз основа на цемент и комплементи. Се користи за адхезија на даски преку тули, бетон, стар малтер итн. Базата. Мора да е силен, мазен, чист од прашина и да не е замрзнат. Зајакнувањето со пластични завртки е задолжително.

 

Подготовка и применаПараметри
Време за нанесување по мешање со вода60 мин.
Време на сушење на материјалот24 ч.
Дебелина на нанесување3- 5 мм.
Гранулација0- 0,7 мм.
Потрошувачка4- 6 кг/м2.
Температурата на воздухот и површината+5/+35°C
Боја
Торба со килограми25
Торби/палета48