P-05 UD ПРОФИЛ

P-05 UD ПРОФИЛ

P-05 UD ПРОФИЛ

P-05 е U-ѕиден стандарден плафонски профил. Профилот на U-ѕид е прицврстен на ѕидот до крај според саканата висина на инсталација.

Преземете технички податоци

Технички детали

P-05 UD ТАВАН ПРОФИЛ

P-05 е U-ѕиден стандарден плафонски профил. Профилот на U-ѕид е прицврстен на ѕидот до крај според саканата висина на инсталација.

СпецификацииПараметри
должина2800 мм
Дебелина на нанесување1 мм.
должина на едната страна25 мм.
должина на втората страна25 мм.
Материјалметал
Боја (Сребрена)