P-04 профил на аголот

P-04 профил на аголот

P-04 POFIX АГОЛ ПРОФИЛ


P-04
профил за сува конструкција или за тенки гипс премачкувања.
Аголните профили за сува конструкција служат за заштита на рабовите и аглите од механички оштетувања.
Профилите се произведени во различни дизајни и материјали. Профилите мора да се соочат со средината на таблата
Да се изглади.

Преземете технички податоци

Технички детали

P-04 POFIX АГОЛ ПРОФИЛ


P-04
профил за сува конструкција или за тенки гипс премачкувања. Аголните профили за сува конструкција служат за заштита на рабовите и аглите од механички оштетувања. Профилите се произведени во различни дизајни и материјали. Профилите мора да се соочат со средината на таблата
Да се изглади.

СпецификацииПараметри
должина2800 мм
Дебелина на нанесување1 мм.
должина на едната страна25 мм.
должина на втората страна25 мм.
Материјалметал
Боја (Сребрена)