P-02 КОРНЕР ГИПС ПРОФИЛ

P-02 КОРНЕР ГИПС ПРОФИЛ

P-02 POFIX КОРНЕР ГИПС ПРОФИЛ


P-02 КОРНЕР ГИПС ПРОФИЛ
ПРОФИЛ за сува конструкција или за тенки и дебели гипс облоги. Агол гипс профили за сува конструкција служат за заштита на рабови и агли против механички оштетувања. Профилите се произведени во различни дизајни и материјали. Профилите мора да се соочат со средината на таблата за да бидат изгладени. Тие може да се користат за хоризонтални и вертикални места.

Преземете технички податоци

Технички детали

P-02 POFIX КОРНЕР ГИПС ПРОФИЛ


P-02 КОРНЕР ГИПС ПРОФИЛ
ПРОФИЛ за сува конструкција или за тенки и дебели гипс облоги. Агол гипс профили за сува конструкција служат за заштита на рабови и агли против механички оштетувања. Профилите се произведени во различни дизајни и материјали. Профилите мора да се соочат со средината на таблата за да бидат изгладени. Тие може да се користат за хоризонтални и вертикални места.

СпецификацииПараметри
должина2800 мм
Дебелина на нанесување1,5 мм.
должина на едната страна22 мм.
должина на втората страна22 мм.
МатеријалАл.
Боја (сребро)