П-07 CW ПРОФИЛ НА ТАВАН

П-07 CW ПРОФИЛ НА ТАВАН

П-07 ЦД ПРОФИЛ НА ТАВАН

P-07 е стандарден профил на плафон со C-ѕид. Профилот на ѕидот C се прицврстува на ѕидот до крај според саканата висина на инсталација. Кога креирате таванска суспензија, обложување на таванот или конверзија на поткровје со тавански профили на Pofix CD, обрнете внимание на соодветниот детален цртеж, за да се зголеми стабилноста на таваните, штиците преку профилите (профил за носење) е апсолутно неопходно.

Преземете технички податоци

Технички детали

П-07 CW ПРОФИЛ НА ТАВАН

P-07 е стандарден профил на плафон со C-ѕид. Профилот на ѕидот C се прицврстува на ѕидот до крај според саканата висина на инсталација. Кога креирате таванска суспензија, обложување на таванот или конверзија на поткровје со тавански профили на Pofix CD, обрнете внимание на соодветниот детален цртеж, за да се зголеми стабилноста на таваните, штиците преку профилите (профил за носење) е апсолутно неопходно. Незаштитеното складирање на отворено може да доведе до таканаречена влага Се појавува бела ‘рѓа, што не влијае на долговечноста и квалитетот на профилот, профилите на таванот на Pofix CD не се наменети за надворешна употреба, профилите на таванот Pofx се скратуваат со лимени шипки или електронски лимени шипки

СпецификацииПараметри
должина3000 мм
ширина50 мм
висина 45 мм
АпликацијаВнатрешен дизајн
должина на едната страна45 мм.
должина на втората страна45 мм.
Материјалметал
Боја (Сребрена)