ПОФУГЕНФИЛЕР

ПОФУГЕНФИЛЕР

Маса за заеднички филер

Pofugenfiler е фабрикувал материјал од прав за плочки од гипс на џоинт филер. Плочки зглоб филер лента се користи на гипс картон со овални рабови. Плочките од гипс-картон мора да бидат прицврстени на јак во изградба и местата за фрлање треба да бидат чисти, суви и без прашина.

Преземете технички податоци

Технички детали

Маса за заеднички филер

Pofugenfiler е фабрикувал материјал од прав за плочки од гипс на џоинт филер. Плочки зглоб филер лента се користи на гипс картон со овални рабови. Плочките од гипс-картон мора да бидат прицврстени на јак во изградба и местата за фрлање треба да бидат чисти, суви и без прашина.

 

Подготовка и применаПараметри
Време за нанесување по мешање со вода60 мин.
Време на сушење на материјалот24 ч.
Дебелина на нанесување3- 5 мм.
Гранулација0,7 мм.
Потрошувачка4- 5 кг/м2.
Температурата на воздухот и површината+5/+35°C
Боја
Торба со килограми30
Торби/палета40