ПОФИКС ПЕРЛ

ПОФИКС ПЕРЛ

Лепило за картонски плочки

Pofix PERL е создаден материјал за лепење на гипс-картонски плочки. Се користи за лепене на гипс-картон плочки на ѕидови од тули, бетонски тули, сипорекс, Бетон. површини итн. Површината мора да биде чиста и сува.

Преземете технички податоци

Технички детали

Лепило за картонски плочки

Pofix PERL е создаден материјал за лепење на гипс-картонски плочки. Се користи за лепене на гипс-картон плочки на ѕидови од тули, бетонски тули, сипорекс, Бетон. површини итн. Површината мора да биде чиста и сува.

 

Подготовка и применаПараметри
Време за нанесување по мешање со вода60 мин.
Време на сушење на материјалот24 ч.
Дебелина на нанесување3- 5 мм.
Гранулација0,7 мм.
Потрошувачка4- 5 кг/м2.
Температурата на воздухот и површината+5/+35°C
Боја
Торба со килограми30
Торби/палета40