ПОПУЦГРУНД

ПОПУЦГРУНД

Попуцгрунд
Тоа е основна смола за внатрешна и надворешна употреба. Пред да се нанесе производот треба да се меша со 30% чиста вода. Рачно се послојува со четка или цилиндричен ролер. На суви и порести површини Poputzgrund треба да се применува два пати помеѓу 2-3 часа. Времето за сушење е 24 часа. Чувајте ги местата заштитени од замрзнување.

Преземете технички податоци

Технички детали

Попуцгрунд
Тоа е основна смола за внатрешна и надворешна употреба. Пред да се нанесе производот треба да се меша со 30% чиста вода. Рачно се послојува со четка или цилиндричен ролер. На суви и порести површини Poputzgrund треба да се применува два пати помеѓу 2-3 часа. Времето за сушење е 24 часа. Чувајте ги местата заштитени од замрзнување.

 

Подготовка и применаПараметри
Време за нанесување по мешање со вода2 часот.
Време на сушење на материјалот12 часот.
Дебелина на нанесување1- 2 мм.
Гранулација0-0.7 мм.
Потрошувачка350 г/м2.
Температурата на воздухот и површината+5/+25°C
Боја
Торба со килограми8/19
Торби/палета60/36