ПОКОЛОР ИНТРА

ПОКОЛОР ИНТРА

Внатрешна боја

Pocolor Intra е дисперзивна внатрешна боја за заштита и декорација на внатрешни ѕидни површини. Пред да се нанесе силно се препорачува да се измеша производот и да се додаде 10% чиста вода. Се нанесува рачно со четка или цилиндричен ролер. Основата мора да биде исчистена, силна и сува.

Преземете технички податоци

Технички детали

Внатрешна боја

Pocolor Intra е дисперзивна внатрешна боја за заштита и декорација на внатрешни ѕидни површини. Пред да се нанесе силно се препорачува да се измеша производот и да се додаде 10% чиста вода. Се нанесува рачно со четка или цилиндричен ролер. Основата мора да биде исчистена, силна и сува.

 

Подготовка и применаПараметри
Време за нанесување по мешање со вода/
Време на сушење на материјалот24 ч.
Дебелина на нанесување1 мм.
Гранулација20
Потрошувачка300 g/m2.
Температурата на воздухот и површината+5/+25°C
Боја
Торба со килограми10/20
Торби/палета60/36