ПОБЕТОНКОНТАКТ

ПОБЕТОНКОНТАКТ

Побетонконтакт
Се положува на внатрешни и надворешни мазни бетонски површини. Побетонконтактот е подготвен за употреба. Пред да се нанесе силно се препорачува добро да се измеша производот и да се додаде 10% чиста вода. Се послојува рачно со помош на цилиндричниот ролер.
Времето за сушење е 24 часа.

Преземете технички податоци

Технички детали

Побетонконтакт
Се положува на внатрешни и надворешни мазни бетонски површини. Побетонконтактот е подготвен за употреба. Пред да се нанесе силно се препорачува добро да се измеша производот и да се додаде 10% чиста вода. Се послојува рачно со помош на цилиндричниот ролер.
Времето за сушење е 24 часа.

 

Подготовка и применаПараметри
Време за нанесување по мешање со вода2 часот.
Време на сушење на материјалот12 часот.
Дебелина на нанесување1- 2 мм.
Гранулација0-1,2 мм.
Потрошувачка350 г/м2.
Температурата на воздухот и површината+5/+25°C
Боја
Торба со килограми10/20
Торби/палета60/36