Во POFIX, разбираме дека основата на нашиот успех не лежи само во неспоредливиот квалитет на нашите производи, туку и во нашата способност да ги доставиме ефикасно и доверливо до нашите клиенти. Во нашите континуирани напори да ги надминеме очекувањата и да го подобриме задоволството на клиентите, со гордост ја истакнуваме нашата посветена флота од над 50+ камиони, кои опслужуваат во регионот и низ Европа.

Возачка извонредност во транспортот

Нашата логистика е столбот на нашето работење, обезбедувајќи дека од моментот кога нашите производи ќе ја напуштат производната линија, тие се на директен пат до нашите клиенти, безбедни и здрави. Оваа флота, олицетворение на нашата посветеност на оперативната извонредност, ни овозможува да одржуваме контрола над процесот на испорака, гарантирајќи дека нашите висококвалитетни производи, вклучувајќи го иновативниот POFIX XPS 300 и нашиот нов графит EPS, ќе стигнат до нивната дестинација во оптимална состојба.

Надвор од границите: Паневропска мрежа

Логистичката мрежа на POFIX се протега низ цела Европа, одразувајќи ја нашата амбиција да бидеме што е можно поблиску до нашите клиенти, каде и да се тие. Поседувањето и управувањето со нашата флота ни дава флексибилност да одговориме на нарачките брзо, да го намалиме времето на испорака и да се движиме низ логистичките предизвици што често може да се појават во меѓународната трговија. Тоа е доказ за нашата посветеност не само да ги исполнуваме, туку и да ги надминеме логистичките очекувања на нашите клиенти.

Одржливо патување напред

Нашата посветеност се протега надвор од само навремени испораки; одржливоста е во срцето на нашите логистички операции. Постојано се трудиме да ги оптимизираме маршрутите, да ги намалиме емисиите и да имплементираме еколошки практики низ нашата транспортна мрежа. Овој пристап не само што ја подобрува нашата оперативна ефикасност, туку и се усогласува со нашата визија за позелена, поодржлива иднина.

Партнерство на тркала

За POFIX, секоја испорака е мисија за градење и зајакнување на партнерствата. Нашата флота е повеќе од само збир на камиони; тоа е нашето ветување за сигурност, ефикасност и грижа за нашите клиенти. Се гордееме со секој поминат километар, бидејќи тоа претставува уште еден чекор кон исполнување на потребите на нашите клиенти, навреме, секој пат.

Додека гледаме кон иднината, POFIX останува посветен на инвестирање во нашите логистички и транспортни способности. Нашата цел е да продолжиме да ја подобруваме нашата услуга, осигурувајќи дека ќе останеме избран партнер за квалитетни градежни материјали низ Европа и пошироко.

POFIX – Обезбедување квалитет, градење доверба.