Во возбудлив развој за градежната и изолационата индустрија, POFIX е воодушевен да објави револуционерна можност која комбинира исклучителен квалитет со неспоредливи финансиски придобивки. Преку стратешки партнерства и посветеноста на одржливост и ефикасност, клиентите кои избираат производи POFIX XPS и POFIX EPS сега можат да пристапат до грантови кои нудат заштеда до 20%, заедно со импресивен потенцијален поврат на инвестицијата до 55%, вклучувајќи го изолациониот фактор од 35%. .

Скок кон трошковна ефикасност и одржливост

Иновативната линија на производи за изолација на XPS и EPS на POFIX е дизајнирана не само да ги исполни, туку и да ги надмине стандардите за енергетска ефикасност и одржливост што ги бараат денешните градежни проекти. Со интегрирање на решенијата за изолација POFIX, клиентите инвестираат во врвни топлински перформанси и издржливост и финансиско здравје на нивните проекти и на планетата.

Отклучете ги финансиските стимулации

Препознавајќи ја важноста да се направат подостапни решенијата за одржливи градежни објекти, POFIX соработуваше со финансиски институции и програми за животна средина за да понуди значителни грантови на оние кои ги избираат нашите производи. Оваа иницијатива има за цел да ги намали почетните трошоци за усвојување напредни технологии за изолација, со што ќе им олесни на градителите и на програмерите да им дадат приоритет на енергетската ефикасност без да се загрозат квалитетот.

Инвестициски приноси што прават разлика

Изборот на POFIX е повеќе од одлука за супериорни градежни материјали; тоа е инвестиција во идните заштеди и грижа за животната средина. Со потенцијал за до 55% поврат на инвестицијата, нашите клиенти имаат корист од намалените трошоци за енергија со текот на времето и зголемената вредност на зградите изолирани со врвните производи на POFIX. Овој извонреден поврат на инвестицијата ги нагласува долгорочните финансиски и еколошки придобивки од изборот на POFIX за вашите потреби за изолација.

Истражете ги можностите

За да дознаете повеќе за достапните грантови и за тоа како можете значително да ги намалите трошоците за вашиот проект додека го максимизирате приносот, посетете ја нашата посветена платформа во Изборот на технологија на EBRD GEFF . Овде, ќе најдете детални информации за производите на POFIX кои ги исполнуваат условите за овие стимуланси, што ќе ви даде овластување да донесувате информирани одлуки кои имаат корист од вашите проекти и животната средина.

Вашиот партнер во одржлива градба

POFIX останува посветен на обезбедување не само исклучителни производи, туку и опипливи финансиски придобивки за нашите клиенти. Преку иновациите, квалитетот и фокусирањето на одржливоста, ние помагаме да се обликува поисплатлива и еколошки поодговорна иднина за градежната индустрија.

Придружете ни се во ова патување кон позелена, поодржлива иднина и искористете ги предностите од значителните заштеди и поврати што се нудат со избирање на POFIX за вашите потреби за изолација.

POFIX – Изолира денес, заштитува утре.